Rinkeby, a suburb in the northwest of Stockholm and the heartland of the country’s Somali community

Khatförbrukningen tilltar i takt med invandringen, polisen låtsas inte se. Det är i stort sett fritt att importera den amfetaminliknande drogen till Sverige trots att khat narkotikaklassades 1989. För att inte stöta sig med den somaliska populationen och dess kultur har man satt gränsen för grovt narkotikabrott vid 16000 doser. När det gäller andra droger av samma styrka gäller gränsen för grovt narkotikabrott ett par hundra doser. Polisen prioriterar inte denna typ av brott eftersom missbruket, narkotikahandeln och kriminaliteten är begränsad till en etniskt grupp, skälet är att man inte vill pekas ut som rasist.

I Somalia tuggar nästan alla khat, det är en del av den smutsiga och lata kulturen, en kultur som man tar med sig till Sverige där 33% av somalierna tuggar khat. En khatmissbrukare tuggar för 400 kronor per dag eller 12000 kronor per månad, en nätt summa för ett socialfall från den tredje världen. Man undrar vilka kriminella handlingar som ligger bakom de uppenbart höga inkomsterna när det samtidigt sägs att en khatmissbrukare inte är förmögen till annat än att just tugga khat och möjligen fortplanta sig. I khatdimmorna blir negern flabbig, ja, nästan euforisk, på sikt blir han personlighetsstörd och får diverse psykiska sjukdomar. Här har du Billströms och Reinfeldts berömda arbetskraftsinvandrare; en lat, kriminell och påtänd frögurka till neger.
http://www.thelocal.se/12066/
Annonser

2 Responses to Rinkeby, a suburb in the northwest of Stockholm and the heartland of the country’s Somali community

  1. Bob van den Eijkhof skriver:

    Rinkeby, the underestimated suburb in Stockholm, my home. Some people stay away from this part of town, its full of immigrants (like moa), immigrant stores, kebab-hangouts, tropical animals, rainforests and other scaaary things like immigrant drug-variations called khatt. Personaly I see it as a mini international country inside another, much like the Vatican City in Italy, we have our rules of dresscode, our own religion, own foreign policy… and I am the pope!

  2. landetsomgudglomde skriver:

    Vad härligt! Tror du att svenne vill att hans land ska somaliseras till 100%? Med vilken rätt förvandlar du Sverige till en afrikansk soptipp?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: