Kultur och tradition

Vi har ju fått lära oss hur löjliga och värdelösa vi svenskar är med vår töntiga kultur och våra larviga och bisarra traditioner. Med negern som måttstock och föredöme blir det andra bullar. Vi är redan en bra bit på väg men elitens perverterade projekt är ännu icke fulländat. I Sydsvenskan, SVD och DN hämtar vi inspiration och kan blicka in i ett framtida scenario, en försmak av det varma och generösa Sverige som etablissemanget så desperat vill skapa.

Det handlar bland annat om Tanzania där de vita albinosarna mördas därför att deras kroppar och deras hud anses bringa tur och rikedom. Med sina blå ögon och vita hy inbillar sig negrerna att albinosarna har magiska krafter. Albinosarnas hudkostym och kroppsdelar har blivit hårdvaluta på en snabbt växande illegal marknad. De svarta negrerna mördar de vita negrerna som sedan flås och styckas. Kroppsdelarna och huden tros ge tur och säljs som lyckoamuletter. Jakten på albinosar har även spridit sig till grannländerna Kenya och Kongo. En kulturyttring som säkert sprider sig till Sverige med sin alltmer negroida population och där vi alltid lägger oss platt för de mest extrema arabina och negroida kulturyttringar. I Sverige blir kanske offren den vita ursprungsbefolkningen.
Svenne, vill du bli negerns lyckoamulett?
Annonser

One Response to Kultur och tradition

  1. Svenne skriver:

    Det där var det märkligaste och äckligaste jag någonsin läst! Du är ju mntalt rubbat om du tror att det är möjlighet att ”negrerna” ska bli så många i sverige att dom börjar döda oss och använda oss som lyckoamuletter. Det är ju inte djur vi pratar om här. Det är våra medmänniskor här i världen som är lika mycke värda som oss ”vita” om inte mer. Du är däremot en sammhällsfara med dina rasistiska tankebanor så jag hoppas att du blir en vit lyckoamulett till mig om inte annat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: