Sibyllan mer värd än svenne

UNT rapporterar om ett 30-tal ”romer” som ockuperat områden kring Akademiska sjukhuset i Uppsala. Några rumänska ”romer” skadades svårt i en trafikolycka och ”romernas” tradition är ju, eftersom ingen ”rom” har ett hederligt arbete, att vaka över den sjuke, gapa och skrika natt som dag tills den sjuke kolat. Det är dessa traditioner vi svenskar måste ta hänsyn till.

”Romerna” kördes bort av väktare från sin ockuperade parkeringsplats på ett rasistiskt vis. Regeringens talesman i romska frågor; Maria Leissner har engagerats och hon menar att eftersom de är ”romer” så borde kommunen istället gett den ”romska” släkten på 30 personer gratis mat och husrum. Vidare borde Uppsala kommun istället för att verka för att de skadade, om de överlever, återbördas till Rumänien, ge dem gratis eftervård i Uppsala på svenskens bekostnad.
Frågan är vad vi svenskar ska få ut av skattsedeln, själv hör jag dagligen exempel på etniska svenskar som om de inte betalat vård privat hade dött i en vårdkö. Varför agerar inte de ”folkvalda” för de folk som de påstår valt dem?
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: