Ugandiern Jamal Bakhit misstänks ha mördat svenskan Rahmona Ahmedin

Svenskan Rahmona Ahmedin drömde om att bli sjuksköterska men istället hamnade hon ihopknögglad i en brinnande resväska. Den hemlöse ugandiern Jamal Bakhit, känd för sin svåra svartsjuka, kunde helt enkelt inte styra sitt negroida känslosvall och högg brutalt ihjäl sin käresta.
I svenska medier är som vanligt identiteten på mörkhudade sekretessbelagd. Skulden läggs i vanlig ordning på svensken. Det blir svårt att uppfatta de svenska journalisterna i detta sammanhang som annat än smygrasister. Detta med tanke på hur ivrigt man redigerar verkligheten kring alla kriminella negrer. Det är uppenbart för de allra flesta att man gör allt för att få läsarna att tro att de kriminella är vita, etniska svenskar och inte det svarta slödder de i verkligheten är. Trots att alla vid det här laget vet fortsätter svenska medier med sin perverterade journalistik in absurdum.
Tiscali BBC SVD DN SVD DN Sydsvenskan Expressen Aftonbladet SVD
Annonser

3 Responses to Ugandiern Jamal Bakhit misstänks ha mördat svenskan Rahmona Ahmedin

 1. Svensk ( MED UTLÄNDSK BAKGRUND) skriver:

  ”Det är uppenbart för de allra flesta att man gör allt för att få läsarna att tro att de kriminella är vita, etniska svenskar och inte det svarta slödder de i verkligheten är.” Händelsen med Rahmona skedde i London och mannen i fråga har inte ett svenskt förnamn eller efternamn. Inte på något vis har media försökt läsarna att tro att denne man är vit och etnisk svensk. Du säger även att svenska journalister är smygrasister. Ja, svenska medier är smygrasister när de kontinuerligt använder sig utav orden multikulturell, andra generationens invandrare, invandrare osv. De är smygrasister när de referera till en person som har svenskt pass och medborgarskap som en person med ”utländsk bakgrund” när de gör något ”fel”/brott men när denne gör något ”bra”/hederligt så är denne svensk!. Inte fan nämner man att en ”etnisk” svensk är ”vit” när han utfört ett brott, så varför ska man nämna att en mörk person är mörk när denne har utfört ett brott!? Om du vill dra upp detta ämne så får du ta upp det från olika perspektiv och synvinklar. Där har du din smygrasism.

  Det gör mig ont att se vilka ignoranta männsikor som finns i det svenska samhället.

 2. landetsomgudglomde skriver:

  Det var bara Expressen som skrev ut namn på de inblandade övriga medier lät oss tro att detta handlade om svenskar. En neger kan aldrig vara svensk, det ska du ha klart för dig.

 3. svenne...vit skriver:

  att du ens har tid,, att sitta å skriva sånt hära för din information så var rahmona utav afrikansk bakgrund också, ska du skriva sånna här dumheter ha rätt fakta, jag försvarar inte jamal men han var ej hemlös han var registerard på en och flera adresser och enligt britisk lag e du hemlös.Ska du ta upp kriminella negerar i första fall så kanske du borde kolla upp statiken på all mänsikor i sverige som är negerar, dom som är dömda för mest mord brott är fatiskt en din egna ras !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: