Sverige, samlingsplats för jordens alla kriminella

SVD SVD rapporterar om alla de krigsförbrytare som fått asyl i Sverige. Kanske finns det en förklaring till att just Sverige har högst andel mord per capita i hela västvärlden. Kanske beror det på att Migrationsverket, polis, åklagare, tull m fl sett till att landets gränser läckt som ett såll i decennier. Nu efter de över 15 år som gått sedan Carl Bildt släpade drägget från det före detta Jugoslavien ska svenska myndigheter ta i med hårdhandskarna. En ny krigsbrottskommission har tillsatts och man har inlett förundersökningar om folkrättsbrott. Polisen uppskattar att omkring 1000 krigsförbrytare bor och verkar i Sverige. De flesta krigsförbrytarna kommer från Balkan och Irak men ett antal kommer också från Afghanistan, Somalia, Sierra Leone och Sudan. Brotten det handlar om är bland annat tortyr och avrättningar/mord på civila. Positivt för de utpekade, som numera är ”svenskar”, är att flera av de brott det handlar om preskriberas efter 15 år. Tack till 7partikonstellationen från det svenska folket.
Exit Folkhemssverige: ”I Interpols statistik är antalet mord per 100 000 invånare dubbelt så högt i Sverige som i USA och tre till fyra gånger högre än i de skandinaviska grannländerna. Jämförelser med Frankrike, Tyskland och England pekar i samma riktning.”
Annonser

2 Responses to Sverige, samlingsplats för jordens alla kriminella

  1. Kobolt skriver:

    Är det inte märkligt att ett land kan utan omsvep skänka en utvisad Egyptier 3 mille för att han utsatts för tortyr (i hemlandet!!!!) medan en svensk kvinna som utsatts för våldtäkt eller en familj som mist en anhörig på grund av ett mord tilldelas några tiotusen kronor eller i bästa fall ett par hundra tusen. I det här PK landet är en blatte alltid mer värd än en svensk. När ska någon sätta ner foten?

  2. landetsomgudglomde skriver:

    Om det ens finns bevis för detta. Om jag inet atr fel sitter han dessutom kvar i egypiskt fängelse, man undrar vilka som vittnat om denna tortyr. Som sagt, borde i så fall inte kraven ställas till Egypten och möjligen CIA. Nu förbereder dessutom Sveriges regering för att han ska få permanent uppehållstillstånd i Sverige. Endast Absurdistan välkomnar terrorister. Så jävla sjukt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: