Tidelagsflyktingar

Danmark har stränga regler för äktenskapsinvandring till landet. Det har drabbat många danskar som funnit en partner från ett icke EU-land. Dessa par tvingas att leva i kärleksexil, oftast i Sverige, eftersom det är otänkbart att leva i den andra partens land därför att det saknar utbyggt socialförsäkringssytem. De hårda kraven har lett till att omkring 50 blandade par flyttar till Sverige varje månad. Många tycker inte om detta eftersom de inte vill vara en belastning för det svenska samhället.

Den information som dessa par fått i Danmark har hittills varit att de måste bo två år i Sverige för att få återvända, detta har dock visat sig vara helt felaktigt. EU-regler säger att det räcker för den utomeuropeiske invandraren att arbeta i Sverige 20 timmar under en period om två veckor för att få komma åt det danska socialförsäkringssystemen. Föreningarna Äktenskap utan gränser och kärlek utan gränser hjälper dessa blandpar att berika sig bäst möjligt på vår bekostnad. Vad anser du om detta Svenne Idiot?
Sydsvenskan Sydsvenskan SVD
Annonser

One Response to Tidelagsflyktingar

  1. Carl skriver:

    dags för svenskar att demonstrera på gator och torg. sedan till valen 2009 och 2010 rösta in Sverigedemokrater OCH Nationaldemokrater och dessa partier skall INTE ta politikers som hoppar från allians och sossar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: