Mailet till f d finansborgarrådet i Stockholm Kristina Axen Olin och hennes efterträdare Sten Nordin

Hej! 

Jag kan inte glömma dina uttalanden om massinvandringen till Stockholm. Du har sagt att invandringen är en stor potential, vad menar du med det? Alla vet att en övervägande majoritet av de utomeuropeiska invandrarna är bidragsnomader och i många fall grovt kriminella.
Vidare har du sagt att du älskar smältdegeln, vad menas med det? Att vi svenskar utsätts för en bildlig våldtäkt utan slut, vad är det för bra och kul med det?
Du har hyllat islam, t ex bönerum på arbetsplatser. Vad betyder det? Att du älskar de brott som begås i islams namn som t ex gruppvåldtäkter, könsstympning, kvinnoförtryck och terrorism?
Vi som är etniska svenskar vågar och kan inte längre vistas ute på Stockholms gator på kvällstid, vi kan inte utnyttja allmänna kommunikationsmedel under helger och kvällar. Det offentliga rummet har helt tagits över av kriminella afrikaner, araber och latinos.
Invandrare har i decennier kvoterats in på arbetsmarknad och bostadsmarknad medan den som betalat kalaset fått stå med mössan i hand. En rasistisk politik, svenskhets.
Vi svenskar undrar hur långt ert sjuka experiment ska gå, väntar ni på total samhällskollaps? Det har aldrig funnits en opinion för massinvasion till Stockholm, hur kommer det sig då att ni gör allt för att förvandla Stockholm till något som mest liknar en bakgård i tredje världen? Är detta demokrati? Om du och ditt parti var demokratiskt skulle ni i en så avgörande fråga för stadens framtid, som massinvandringsfrågan faktiskt är, ordna med en folkomröstning där folket fick säga sitt. Frågan om vi ska ta emot fler invandrare och om vi ska returnera det slödder som olagligen uppehåller sig i Stockholm.
En majoritet av invandrarna är som alla vet här illegalt och en stor andel av de som fått PUT och medborgarskap har fått det med oriktiga uppgifter som underlag. Att understödja denna verksamhet är kriminellt.

MVH

Svar från integrationsroteln; 
Du har skrivit till Sten Nordin om invandring i Stockholm. Sten har bett mig att svara dig. Tack för ditt mail och dina med synpunkter. Stockholms stad har en befolkning med varierande bakgrunder och erfarenheter. Det är en stor tillgång och bidrar till att göra Stockholm till en storstad präglad av pluralism och dynamik. Det är självklart att bejaka denna mångfald. Den som fått PUT och bosatt sig i Stockholm ska behandlas som vilken stockholmare som helst. Alla medborgare ska behandlas lika inför lagen oavsett om födelselandet är Sverige eller något annat land i världen.  
Hälsningar  
Anna-Karin Åstedt 
Bitr. borgarrådssekreterare  
Bostads- och integrationsroteln 
Stockholms Stadshus 
105 35 Stockholm
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: