Alliansens arbetskraftsinvandrare är i själva verket bidragsnomader

I ett land som lider av ett utanförskap där kring 30% av befolkningen mellan 18-65 år inte har ett arbete, där talar regeringen om arbetskraftsinvandring. Definitionen på arbetskraftsinvandrare är enligt Alliansen; mörk hud, bruna ögon och svart hår, detta förutom att kravet på analfabetism skall uppfyllas. Idag så förmedlas cirka 3 av 4 arbeten till dessa utomeuropeer, allt medan svensken står utanför AF med mössan i hand. Jobb i privat sektor har plötsligt, i Alliansens Sverige, blivit förstatligade genom generösa subsidier i de så kallade instegsjobben, samtidigt som många kategorier av arbeten i offentlig sektor fortsätter att vara reserverade åt Muhammed. I artikeln framgår tydligt Alliansens bristande verklighetskontakt och fientlighet gentemot det egna folket i följande sekvens: ”Arbetsplatserna blir dåliga föredömen för unga invandrare så länge vi betraktar jobbet som ett slags andra vardagsrum där vi pyntar och inhägnar och inte alls vill ha främlingar nära oss. Det gäller inte minst hos oss själva i den offentliga sektorn. Det finns en problematisk rädsla för bra, men bruten svenska och många arbetsplatser lider av internationell syrebrist.” Faktum är nämligen att på många arbetsplatser i offentlig sektor så har Muhammed sedan länge kvoterats in på bekostnad av etniska svenskar. Detta till trots lever förstås de allra flesta utomeuropéer i Sverige på de bidrag som från första början motiverade dem att resa hit från andra sidan jordklotet. Alliansens så kallade arbetskraftsinvandrare är trots allt som grupp långt ifrån arbetskraft, bättre att kalla dem för de bidragsnomader som de i verkligheten är.
DN, SVD, HD, Skånskan, Sydsvenskan, SVD

 

Annonser

7 Responses to Alliansens arbetskraftsinvandrare är i själva verket bidragsnomader

 1. Gosten skriver:

  Lägg ner din fascistiska snack vad! Du tror att du är den enda som har rätt till allt. Din patetiska männinska!

 2. tobbe skriver:

  Billström skriver:

  ”Vi vill att asylsökande tidigt ska bosätta sig där jobb och bostäder finns”.

  Jättebra!

  Detta betyder i klartext att företag/förvaltning bestraffas ekonomiskt om de väljer att anställa “riktiga” Svenskar. Avseende boendefrågan, så exproprieras Svenskens offentligt ägda bostäder till förmån för nya individer (helst ickeeuropeiska, de är finast av alla). Om man i egenskap av svensk inte applåderar denna utveckling, så blir man förvandlad till rasist. En ynklig typ som inte är vatten värd. Jo-föresten rasistens skattepengar duger gott till att finansiera detta spektakel som kallas för integration.

  Det är med vämjelse jag iakttar vårt lands hallickar sälja ut svenskens gemensamma tillgångar för att skjuta upp det oundvikliga, att växa upp, ta ansvar och erkänna att mångkulturalismen är en ideologi från helvetet.

 3. landetsomgudglomde skriver:

  Ja, till de som vill bo i ett land med demografi, kultur, lag och ordning och ekonomi som i Mellanöstern eller på Afrikas horn – låt oss se till att denna lilla extremistiska perverterade minoritet deporteras dit. Dra inte in oss riktiga svenskar i ert pervertedrade och sjuka projekt som inte kan ses som annat än en kronisk våldtäkt av muslimskt patrask.

 4. Carl skriver:

  om nån företagare i Jämtland vill starta en industri och anställa främlingar. samtidigt säger alliansen att ”folk som finanseras av staten” skall tvingas flytta där jobb finns. då slulle alla främlingar i Södertälje kunna flytta upp till en ödeplats i norrland och sitta och jobba med enklare legoarbete.
  Men gissar att det skulle klassas som arbetsläger av Sverigefientliga politiker

 5. Sam skriver:

  Gosten!!!!!

  Stick o sug på en banan va!

 6. landetsomgudglomde skriver:

  Gosten har nog hittat något mer ”mångkulturellt” att suga på, det kan du vara säker på.

 7. lee skriver:

  man kan undra varför dom väljer att komma till sverige när dom är så högutbildade.Varför inte åka till Dubai ?men där finns inte några bidrag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: