Grisfest

Hyllningarna av islam finner inga gränser inom svensk media. Så skönt att de skriver oss på näsan vad vi ska tycka eller hur? Det hade varit mer vågat att en eller annan gång stå upp för svensk kultur och svenska värderingar men det lär vi knappast få se. Det är ju vi etniska svenskar som ska anpassa oss till ett folk och en kultur närmast hämtad från ett medeltida helvete.

DN  SVD SVD SVD SVD SVD SVD Sydsvenskan Sydsvenskan Sydsvenskan

Annonser

2 Responses to Grisfest

  1. Olbap skriver:

    Det mest skrämmande är att hela den politiska och ekonomiska eliten i Västvärlden aktivt bidragit till detta. Från ”höger” till vänster har våra politiker sålt ut Europa till islam – resultatet är en islamisering som ej tidigare ägt rum utan att muslimerna med hjälp av aggression tagit över territorier från icke-muslimer. Nu ger våra politiker Europa till islam helt gratis, utan kamp och med berått mod.

  2. landetsomgudglomde skriver:

    Nog är det sjukt allt. hade politikerna varit vid sunda vätskor hade muslimerna aldrig fått beträda västerländskt territorium. De muslimska svinen borde rimligen stampas ut ur Europa och behandlar som de kackerlackor de i verkligheten är.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: