Ramadan hela dan

Enligt SVDs ledning är det vi svenskar som ska ta till oss muslimernas värderingar och lära oss om denna kärlekens religion som kallas islam. Uppenbarligen behöver inte muslimerna lära sig något om Sverige och svenskarna, vår kultur, lagar och värdegrund. Vad kallar jag en tidning vars medarbetare har konverterat till islam? Jo, quislingar.

SVDs besked i frågan;

Hej,Ramadanbloggen är ett utmärkt sätt att få inblick i vardagen för många svenskar under fasteperioden; en hel del av dem självklart läsare av SvD. Den är en del i ambitionen att skildra de frågor som är viktiga på ett varierat, engagerande och personligt sätt. Bloggen har snabbt blivit läst och uppskattad av SvD:s läsare, om än inte av dig.Martin JönssonTf Chef SvD.se MedieanalytikerAdress: SvD, 105 17 StockholmBesök: Mäster Samuelsgatan 56, 2 vånTfn: 08-13 53 03Mobil: 0706-346072E-post: mj@svd.seInternet: http://www.svd.seBlogg: Martin Jönsson om reklam och medier, svd.se/mjSVD-ramadanblogg Sydsvenskan ramadan-chat

Annonser

2 Responses to Ramadan hela dan

  1. Carl skriver:

    SvD förvränger nog sanningen även om denna ovanstående adress.
    finns igen jönsson folkbokförd på mäster samuelsgatan och eniro härleder 13 53 03 till nån Atineb som är ”kroppsterapeuter”

  2. landetsomgudglomde skriver:

    Låter som ett tillhåll för arabiska luder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: