Brothers

Sydsvenskan rapporterar om statsministerns besök på en boxningsklubb i Rosengård. Detta är ett positivt exempel på lyckad integration säger Fredrik. Här lär negergurun Dallas kriminella utomeuropéer att boxas. Undrar vem som först blir offer för våldet och undrar på vems bekostnad den ”lyckade integrationen” sker?

Annonser

17 Responses to Brothers

 1. vinterbadaren skriver:

  Snyggt av dig att komma igång så snabbt efter nersläckningen av skitstövlarna på Google/Blogger!

  Kämpa på ty slöddret börjar darra!

 2. vinterbadaren skriver:

  ”Lyckad integration”, jo jag tackar!
  Den totalt ryggradslösa 1/32 negern Reinfeldt verkar komma från planeten ”Dhimmistan”.
  Denna man är sju resor värra för fosterlandet än när pesten&koleran samt digerdöden härjade! Återinför döddsstraffet för landsförräderi!

 3. Carl skriver:

  det är illa att andra generations utlänningar får leva på bidrag och under tiden starta föreningar för att lära sig att Misshandla Svenskar.
  undrar om Svenska politiker är hotade av utländska intressen? eller är dom så naiva och korkade så de har hittat på denna invandringspolitik själva.

 4. anders skriver:

  Fredrik Reinfeldt är otroligt lik figuren på försvarets papperstavlor som finns på skjutbanor. kan man pixla in en hjälm på honom och jämnföra-som tvillingar. samma markerade ögonbryn och stora höga panna.

 5. jocke skriver:

  Rosengård är ett utmärkt exempel på en lyckad segregrationspolitik eller misslyckad integrationspolitik. Stryk det som inte passar.
  Dock har jag en invändning mot det som skrivs om Dallas.
  Jag har varit på ett föredrag i vår skola som Dallas höll. Jag tog med mig mina bägge pojkar så att de skulle höra vad han sade.
  För mig framstår han som en man som står med bägge fötterna på jorden. Han har humor och självdistans. Dallas är medveten om de problem som finns och hymlar inte med det. Jag anser att han inte är en flummare.
  Hans filosofi är att det är bättre att ungdomarna är i boxningshallen och lär sig disicplin än att vara ute och ”ränna” och göra hyss. Som sedan kan leda till att de kommer in på den kriminella banan.
  Min uppfattning är att Rosengård skulle behöva 50 st av Dallas kaliber.
  Dallas gör ett utmärkt jobb i Rosengård ut efter hans situation. Men det är tveksamt om det kan kallas för lyckad integration. Hur många ”svenskar” finns det i klubben?

 6. landetsomgudglomde skriver:

  Säkert sant men vad gör denne Dallas i vår del av världen och vad tillför han Sverige, det undrar jag.

  Ge honom en banan och en biljett till Afrika.

  För mig ser detta mest ut som dagisverksamhet där man lär redan kriminella att på en kommunal kontaktpunkt bli ännu mer kriminella och dessutom mer våldsamma. Allt kriminellt slödder skall naturligtvis returneras till Mellanöstern. De har absolut ingen rätt att vistas i vårt land.

 7. vinterbadaren skriver:

  ”jocke”:

  Kan delvis förstå din inställning men tänk gärna i ett större perspektiv.
  Inse att denna neger från Senegal ingår i det enorma invandrarindustriella komplexet finansierat av bland annat dig och mig till en kostnad av 100-tals miljarder/år!

  Denna man spelade trummor (förståss) i en danstrupp från Senegal.
  Efter ett framträdande i Malmö 1967 försvann hans negerkompis (managern) med hela kassan och skojaren ”Dallas” ansåg sig vara ”tvungen” att stanna kvar i landet där det regnar manna och flyter honung över slödder från alla världens soptippar.

  Stackars karl, ”tvungen att stanna kvar”. Undrar vad som hindrat negern att åka hem under drygt fyrtio år??? Troligtvis den rasistiska ”Svenne Kålrot”.

  Denna muslimska neger har definitivt INTE utfört något som helst hjältedåd som inte en etnisk svensk kunnat utföra, förutom att han under tiden lyckats med konststycket att reproducera sig med hela TIO små negerungar!

 8. anders skriver:

  finns många såna bedragare som startar dansskolor och kampsportföringar för tjejer så de kan manipulera nån lättlurad Svensktjej och gifta sig så golddiggern får medborgarskap, under tiden sprider han könssjukdommar över hela bygden.

 9. Kalle Sändare skriver:

  Denna sida alltså, dessa argument , vad gör en neger i våran del av världen.. hahah humor, vad gör vita i sydafrika, tror dem med sådan åsikter att att svenskar inte är på den andra sidan ?, argumenrar ni lika hårt för den ökade turismen och det faktum att svenskar allt mer bosätter sig i andra länder..även de utom eruopeiska.. inser dem , att en språklig utbildning i ett annat land som låt att säga kina är någonting rikgit bra för sverige då kunskap alltid är makt. argumenterar ni lika starkt för svenska företag i utom europeiska länder, . svenska företag som faktisk bidrar till fattigdom då dem subventionerar varor och konkurearar ut de lokala bönderna . Är ni konsevativa med dålig ideologiskt uppfattning ? Hur var det egenligen med den svenska utvandringen ? Amerika är ju för övrigt vitt -land eller hur. många här är extremt högerpopulitiska utan en ett uns historiekunnande . Frågan om varför en neger håller till i sverige beror knappast på att ”negern”, bara fick för sig nu åker vi norrut,.ni som skall vara sådana patrioter borde åtminstone ha bättre koll på eran egen historia eller hur ? . kom med rikigt argumenten och håll er till sakfrågar, det är också förutsätnningen för att påverka em som inte delar era åsikter. geno matt skriva vad gör en neger i våran del av världen, påverkar det bara personer med samma låga inteligenskvot knappast dem med intellekts samt förmåga att förändra samhället. , sätt er ner och läs på historian ..att slänga ur sig fördommar och populitiskta skitargument fungerar lika dåligt som när popvänstern kastar sten på polisen

 10. landetsomgudglomde skriver:

  Känns det bättre nu?

 11. vinterbadaren skriver:

  ”Kalle Sändare”: Du var mig en riktig halvanalfabetisk ordbajsare! Kan du framledes anstränga dig om att bättra på din svenska-tack!
  Att bemöta ditt politiskt korrekta feberrusiga svammel lär kräva minst 120 poäng i psykologi,men följande vill jag dock säga dig:

  VI SVENSKAR VILL INTE HA IMBECILLA NEGRER I FOSTERLANDET!
  NEGRERNA I AFRIKA KLARAR SIG INTE UTAN DEN ÖVERLÄGSNA VITA MANNEN—-läs själv på din historia, pucko!

 12. landetsomgudglomde skriver:

  Väl talat.

 13. Kalle Sändare skriver:

  Du säger ju verkligen emot dej själv där. ”Negrerna i afrika klarar sig inte utan den överlägsna vita mannen” Det är jag beredd att hålla med om , men de svartas historia började knappast med slaveri och förtryck som det ser ut idag. Beroendet är ju skapat problem av de vita

  Det vi ser idag med all invandring är ju delvis ett resultat av kolonisation av dagens U-länder. Se bara på Latinamerika ett folk i en enorm fattigdom och misär som för bara 500 år sedan klarade sig utmärkt på egen hand.

  Sen säger du att ”Vi” svenskar inte vill ha imbecilla negrer i fosterlandet , Vilka pratar du för då ? när du säger ”Vi” ?? … Du har delvis rätt jag vill inte ha några imbecilla människor här heller oavsett etnisk tillhörighet.

  ” Läs själv på din historia ” ?? Ursäkta men vad har jag missat ?, Om ni vill övertyga folket så kom gärna med fakta som ligger längre tillbaka i tiden än saker som hänt innom de senaste åren.

  Hur ser eran historia ut, och vad skiljer den ifrån historikens / statsvetaren (som jag själv är )

  Vad vill ni ska finnas i erat fosterland ? Vilka influenser ifrån utomeuropeiska länder är ni beredda att acceptera ? Vad är eran Utopi samt ideologi ? Jag skriver inte till er för att provucera utan för att bättre försöka förstå er, Så jag uppskattar verkligen riktiga svar , de borde ligga i ert intresse med . ps. ber om ursäkt för den slarvigt skrivna texten, var och är väldigt stressad

 14. landetsomgudglomde skriver:

  Jag förstår att du blir stressad. Vill du leva i allians med muslimerna eller inte? Är massinvandring från tredje värden positivt för Sverige och vad är i så fall argumenten?

 15. Kalle Sändare skriver:

  Nej okontrollerad massinvandring är inte alls bra , men jag tycker du angripper problemet i fel ände. Vem bär ansvaret för fattigdomen i U-länderna. Jag antar du vill att om muslimerna / judarna eller någon annan etnisk / religös tillhörighet gör något fel så ska dem ta ansvar för sina handlingar eller hur ? . Så länge som svenska företag eller europeiska företag då vi är en del av EU bidrar till en ökad fattigdom samt sätter människor på flykt i sina hemländer så måste också vi ta ansvar för invadrningen. Det är där de stora brotten på mänskliga rättigheter sker inte här i Sverige , invadringen är bara reslutatet på problemet . Så om ni hålla ner invadringen i sverge är de just de utsatta människorna i utom-auropeiska länder ni bör stödja. Sen kan jag verkligen hålla med om att brott som sker här mycket pga av ”kulturella skillnader” är ett helvete.

 16. landetsomgudglomde skriver:

  Du menar att negrerna, araberna och blandraserna i Sydamerika inte har ett eget ansvar för sin prekära situation? Jag håller med om att en elit av vita kommunister är medskyldiga till situationen i t ex Afrika genom ett ohejdat bistånd sedan decennier. Med biståndet har negerpopulationen på kort tid fyrdubblats. Trots allt är det negrerna själva som kopulerar och helt ansvarslöst förökar sig för att sedan låta sina munnar mättas av slödder från Västvärlden. Att släpa hit jordens alla kriminella analfabeter är ingen lösning som tilltalar mig, svenskt medborgarskap är helt enkelt ingen mänsklig rättighet i min värld, detta lika lite som att Försäkringskassans resurser är outsinliga eller att Försäkringskassans resurser för den delen är en universell rättighet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: