Annonser

11 Responses to

 1. Quantrill skriver:

  ”Allt färre ska försörja allt fler för befolkningen blir äldre” Jaha, om man då ökar niggerimporten till 300000/år ökar man bara försörjningsbördan med 300000/år.
  Vem har hört talas om en arbetsvillig kaffer eller lortarab? Argumenten för att landet skall totalhaverera når nya okända nivåer på idiotins skala.
  Det finns krafter som har gett sig fan på att landet Sverige skall genomgå samma förstörelse som Rhodesia, jag har fortfarande inte något vettigt svar på varför?
  En ännu större gåta är att en betydande del av den svensk etiska befolkningen går med på detta och till och med röstar på svinen som tydligt talar om att man ska genomföra förstörelsen.

 2. landetsomgudglomde skriver:

  En dödslängtan kanske, men då föreslår jag att medlemmarna i Alliansen tar sina egna liv och lämnar oss andra utanför. Man kan knappast kalla dem för annat än landsförrädare.

 3. Quantrill skriver:

  En god tanke, en ännu godare tanke vore att inkludera samtliga riksdagsledamöter samt massmedialakejer till ditt kollektiva självmord, ja, alla förspråkare för det mångkulturella drömsamhället ska ta till sig ditt föreslag. Det vore en välgärning för landet men tyvärr är tanken endast en utopi. Vi går under, har du barn,familj, är det dags att börja planera för landsflykten.

 4. landetsomgudglomde skriver:

  instämmer

 5. vinterbadaren skriver:

  Den fullständigt överlägsna europeiska civilisationen byggdes utan hottentotter, araber, zigenare och andra ”untermenschen”. Tyvärr går denna högt stående civilisation mot sin bråda undergång av samma anledning som blev romarrikets fall–mångkultur!!

  ”Jag vill inte tala med makthavarna, jag vill se dom hänga i stiliga galgar på Brunkebergstorg”

  Sven Stolpe

 6. landetsomgudglomde skriver:

  http://www.expressen.se/nyheter/1.1052824/hon-ar-ministerns-nya-karlek

  Uppenbarligen har arbetsmarknadsministern gjort sig skyldig både till brott motmänskligheten, rasförräderioch tidelag som den kurdiskaknullare han tydligen är.

 7. Kaiser skriver:

  haha, högt stående civilisation kanske stämmer, men det var knappast retards som ni som byggde upp den. det finns massa blattar som bidrar mer än vad ni fjantar någonsin kommer göra!

 8. landetsomgudglomde skriver:

  Låt mig gissa, vit på utsidan med ett svart innanmäte? En vit nigger?

 9. vinterbadaren skriver:

  ”Kaiser”: Byt till ett bättre passande alias tack, admin har gett dig en lämplig fingervisning! För övrigt emotses belägg för dina påståenden–dumkopf!

 10. Quantrill skriver:

  ”kaiser” ytterliggare en nackskotts aspirant, Ja, ja, hoppas du är lika stor i käften vid den kommande stora saneringen, men då lär du väl inte vifta med afaflagg, ditt as.

 11. landetsomgudglomde skriver:

  Skönt blir det när kräken är utrotade.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: