Afrikansk kultur berikar

Vi har ju fått lära oss hur löjliga och värdelösa vi svenskar är med vår töntiga kultur och våra larviga och bisarra traditioner. Med negern som måttstock och föredöme blir det andra bullar. Vi är redan en bra bit på väg men elitens perverterade projekt är ännu icke fulländat. I Sydsvenskan, SVD, SVD och DN hämtar vi inspiration och kan blicka in i ett framtida scenario, en försmak av det varma och generösa Sverige som etablissemanget så desperat vill skapa.

Det handlar bland annat om Tanzania där de vita albinosarna mördas därför att deras kroppar och deras hud anses bringa tur och rikedom. Med sina blå ögon och vita hy inbillar sig negrerna att albinosarna har magiska krafter. Albinosarnas hudkostym och kroppsdelar har blivit hårdvaluta på en snabbt växande illegal marknad. De svarta negrerna mördar de vita negrerna som sedan flås och styckas. Kroppsdelarna och huden tros ge tur och säljs som lyckoamuletter. Jakten på albinosar har även spridit sig till grannländerna Kenya och Kongo. En kulturyttring som säkert sprider sig till Sverige med sin alltmer negroida population och där vi alltid lägger oss platt för de mest extrema arabina och negroida kulturyttringar. I Sverige blir kanske offren den vita ursprungsbefolkningen.

Svenne, vill du bli negerns lyckoamulett?

SVD

 

Annonser

4 Responses to Afrikansk kultur berikar

 1. Vaileth skriver:

  Det är förfärligt, ännu en nyhet om detta. Jag samlade ihop det vi skrivit om det på Varjager. Inte bara albinos är lyckobringande, att våldta barn och döda dem kan bota sjukdomar också. Ja, Sverige är verkligen urtrist, jag tycker Mona Sahlin ska bosätta sig i Afrika eller Mellanöstern. Glömmer aldrig då hon var på resa i Västbanken och råkade ut för ett raketanfall, då sprang hon mot Israel. Fånigt, och löjligt, hennes Hamasvänner kunde väl öppna famnen för henne, så mycket som vi svenskar ger i bistånd. Varför sprang hon inte till dem och gratulerade dem till attacken mot Israel?
  Politikerna är skrämmande i sin arrogans, det känns hopplöst ibland!
  Ha en bra helg!

 2. landetsomgudglomde skriver:

  Både politiker och journalister lever uppenbarligen i fantasins värld. Skrämmande. Fick just ett antal svar om ”svensken” som sprängde sig själv i luften i Irak. En journalist skrev att hon sörjde honom, han var en medmänniska. Terrorister och självmordsbombare som detta handlade om kallar i vart fall inte jag för medmänniskor,

  Vackert väder idag, ha en fin helg.

 3. Vaileth skriver:

  Nej, man måste nog välja sin vänner lite bättre, med en sådan vän som denna terrorist behöver man inga fiender. Dessutom är dessa journalisters von-oben-attityd en aning läskig. Endera är de själva terrorister och sympatiserar med dessa i deras dåd, vilket inte är så ovanligt. Eller så tror de att bara de lär sig demokrati, kommer till Sverige och får det lugnt och bra, så slutar de hata och bomba. Tyvärr är det ett översitteri från Sveriges sida, för dessa människor anser att de har rätt, deras samhällstruktur i dessa länder säger dem att de har rätt, och deras religion säger dem att de får döda och skada. Liksom den metod de använder sig av i det mest där nere, döda, hata, misshandla, piska, häng, hota osv
  Det är en livsstil som funnits därnere sedan evigheters, evigheter amen!

 4. landetsomgudglomde skriver:

  Ibland undrar man om politiker och journalister kan sklija på fantasi och verklighet, det verkar då inte så. Snart är dessa kulturella-religiösa yttringar vardagen i Sverige, det verkar då inte finnas många motkrafter i alla fall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: