Grovt försäkringsbedrägeri i zigensk miljö.

 

I Sverige har vi tack och lov inga zigenare så här slipper vi läsa rasistiska utsagor som i norska VG.

Ett zigenskt tvillingpar boende i Norge har multiplicerat sig och blivit till 12. Det sägs att zigenare är svagt begåvade men här finner vi bevis på att deras uppfinningsrikedom är enorm. Det finns många sätt att försörja sig på, hästskojeri och bilskojeri är bara två av dem. Tvillingarnas biologiska moder lånade ut tvillingarna till sin egen moder, sin syster, två väninnor och en uppdiktad kvinna, på så sätt kunde barnen allt som allt generera olika ersättningar för motsvarande 12 barn. Sammanlagt har de fem kvinnorna lurat till sig tjugo miljoner norska kronor.

 

En av kvinnorna har dessutom enligt VG lurat till sig drygt en halv miljon norska kronor då hon påstått att hennes 30-årige zigenske son är autistisk. Han har beviljats förtidspension på dessa grunder. Inför läkare har han krupit helt hjälplös på golvet, sagt sig vara urin- och avföringsinkontinent. Sonen uträttade sina naturbehov i en blöja. Trots detta är han far till två tvillingpar. Myndigheterna började fatta misstankar. Modern hävdar att sonen blivit förförd av en kvinna som lockats av sonens påstått stora könsorgan.

 

Tur detta aldrig kan ske i Sverige!

SVD DN DN DN DN

Annonser

14 Responses to Grovt försäkringsbedrägeri i zigensk miljö.

 1. Vaileth skriver:

  Men gode gud, vilken historia! Jag läste på VG, måtte detta bara vara en skröna, annars tar det priset, det var det värsta jag hört talas om!
  En kvinna som gillade hans stora könsorgan, så snaskigt att det vänder sig i magen på en!

 2. landetsomgudglomde skriver:

  Sprid den gärna vidare. Undrar hur många liknande fall det finns i Sverige? Gissar att man aldrig skulle gå så långt som till rättegång. Säkrare att stillatigande se på medan Försäkringskassans resurser äts upp av våra välanpassade ”arbetskraftsinvandrare”.

 3. […] Grovt försäkringsbedrägeri i zigensk miljö, Landet som Gud glömde […]

 4. landetsomgudglomde skriver:

  Man vill inte tänka på hur många romer i Sverige som kan kränkas av detta. Hemskt! Skrönor som dessa antyder att invandrare från Långtbortistan skulle vara kriminella och inte ens kunna anpassa sig efter flera hundra år. Om detta, mot förmodan, skulle vara sant, hur skulle då Sveriges öde se ut?

 5. polack skriver:

  många polska romer har flyttat hit,( det bodde omkring 30.000 romer i Polen) och till UK på senare tid, jag gillar romsk musik faktiskt, i Polen har vi en romsk musik festival som sänds i tv varje år, kul,
  problemet är att romer ser ner på andra folk, därför blir man som rom inte utstött av andra romer om man lurar en icke-rom, man anses vara ”smart” ,
  alltså dubbelmoral, alla ickeromer är lovliga byten som kan utnyttjas, väldigt rasistisk inställning, här i Malmö och i Stockholm var det flera romska familjer som sysslade med ”trafficing” ?, de lockade hit arbetslösa unga polacker och polskor, de skulle ordna välbetalda jobb på fabrik eller som barnflickor, när de kom hit blev de misshandlade och tvingade att stjäla i affärer, ”betala tillbaka för biljetten hit”, de hotades till livet, de skulle sökas upp i Polen av romer som bor i Polen och dödas om de inte ställde upp eller kontaktade polisen.
  polsk tv visade reportage om detta, så gör romer i England oxå, senaste grejen är att de ger sig på handikappade polacker, lovar de arbete och uppehållstilstånd i England,
  välbetalt arbete och bidrag-hjälpmedel. på sk ”Samhall” arbetsplater där staten driver fabriker. när de kommer fram ordnar dessa romska familjer personnummer åt de, folkbokföring, och sedan tvingar de att bli ”målvakter” ta krediter, hyra dyr utrustning. etc.

 6. […] landetsomgudglomde – Grovt försäkringsbedrägeri i zigensk miljö […]

 7. landetsomgudglomde skriver:

  Romerna tycks väldigt välanpassade till våra svenska system. Detta efter hundratals år. Bådar gott för Sverige med tanke på neger, arab och muslim, de har också en enorm anpassningsförmåga till våra socialförsäkringssystem och diskrimineringslagar.

 8. stigove skriver:

  Maria Leissner har nyligen blivit JO-anmäld av 70 % av romerna… för underlåtenhet att lämna ut offentliga handlingar. Det måste ju vara en jättebra merit om man skall vara EU-politiker. Innan dess JO-anmälde hon själv Akademiska sjukhuset i Uppsala, Polisen och Uppsala kommun.

  Anmälans diarienummer hos JO: 6558-2008

 9. landetsomgudglomde skriver:

  Det var intressant. Det lilla rasförrädande äcklet behöver sannerligen plattas till.

 10. stefan skriver:

  visste ni att romer är arier..

 11. Foofie skriver:

  Jag har tittat på din sida och du verkar något för mycket rasistisk och respektlös mot olika etniciteter.

  Du måste ändå tänka på att dem här kriminella ”utlänningarna” ofta haft en mycket svår barndom utan vad vi kan kalla ”svenska värderingar”.

  Jag är inte främlingsfientlig. Men jag måste faktiskt hålla med om några saker du säger.

  Jag anser att utlänningar skaffar på tok för många barn. För att etniska svenskar ska fortsätta vara en majoritet i Sverige måste vi reglera detta.

  Ett bra förslag som jag själv kommit på är att bara ge barnbidrag till en viss gräns (2-3 barn).

  Om utlänningarna skaffar fler så kommer dem ändå inte ha råd.Då blir det straffavgift istället som kan gå till, exempelvis: Sveriges ökande äldre befolkning. Vad tycker du om det? =)

 12. feminix skriver:

  Är det Indira Gandhi inklippt i denna bild?

 13. massemannen skriver:

  Zigenare är tattare!

 14. massemannen skriver:

  Bilden är på Indira Gandhi och hennes släkt. Men det är en talande bild, för Zigenarna kommer från Indien!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: